Ürgüp

Ürgüp'te Kurban Bayramı dolayısıyla tedbir alındı

Bul, şunları söyledi: 

"15-23 Haziran arasında bildiğiniz üzere Kurban Bayramı tatili idari olarak uzatıldı.

Ramazan Bayramında Ürgüp girişinde 6 km sıra oluşmuştu.

Bu tatilde de gelen ziyaretçilerin trafikte beklememeleri, araçlarını park edip alış-veriş ve kent ziyareti yapabilmeleri için bazı önlemler alıyoruz.

- Turban girişinde daha önce düzeltilen park alanında, ziyaretçilerimizi aşağı inmeden araçlarını park etmeleri ve şehir merkezine yaya veya sıklaştırılacak dolmuş seferleri ile inmeleri yönünde yönlendireceğiz.

- Aynı lokasyonda yolun karşında yine Belediyemize ait Turban bahçesinde de 22 metrelik alan dün düzeltildi. Araçları buraya da park için sevk edeceğiz.

- Özellikle Turasan mevkiine gelecek otobüsleri de yolcularını indirdikten sonra bu park alanlarında bekletelim ki trafiği engellemesinler istiyoruz.

- Özellikle esnafımızdan ve de siz Ürgüplülerden bu dönemde şehir merkezine, ana artellere araçlarınızı park etmemenizi rica ediyorum. (Ara sokaklarda dursun bu 10 günde kendi araçlarımız)

- Yollarda park alanı açmak üzere duba, bidon, motosiklet ve diğer malzemeler ile park alanları ayırmayın ltf.

- Başka tedbirler de alacağız. Hem birlikte güzel bir bayram geçirelim hem de gelen ziyaretçileri şehrimizde yürümelerini sağlayarak daha fazla alış-verişe yönlendirelim."