Başkan Çamcı’dan öğrencilere çanta hediyesi Başkan Çamcı’dan öğrencilere çanta hediyesi

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, hikaye kitaplarını ilköğretim haftasında çeşitli etkinliklerle öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor.

AÇILIŞ KOZAKLI'DA YAPILDI

Türk Eğitim Sen Genel Merkezi Arge birimi tarafından “2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı Anısına Dünya Dili Türkçe Hedefine Doğru” Projesi kapsamında Ömer Seyfettin’in “Yüksek Ökçeler”, “İlk Namaz”, “Bomba”, “Kaşağı”, “Kızılelma Neresi” adlı eserleri sadeleştirilerek ilkokul öğrencilerinin yararlanması için basılmıştır.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 2024- 2025 Eğitim ve Öğretim yılının açılmasıyla kitap okumaya ve Türkçe’ye dikkat çekmek amacıyla Ömer Seyfettin’in adı geçen eserlerini Kozaklı Atatürk İlkokulu Öğrencilerine TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kozaklı İlçe Başkanı Mustafa Kaya ile öğrencilere hediye etTİ.

DERİNKUYU 24 KASIM İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP HEDİYESİ

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının açılmasıyla kitap okumaya ve Türkçe’ye dikkat çekmek amacıyla Ömer Seyfettin’in eserlerini Derinkuyu 24 Kasım İlkokulu Öğrencilerine Nevşehir Milletvekili Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç ve MHP İl Başkanı Adnan Doğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak'ın katılımıyla Urgenç, öğrencilere hediye etti.

VATAN, AL BAYRAĞIN DALGALANDIĞI YER DEĞİL MİDİR?

Başkan Urgenç, Kozaklı Atatürk İlkokulunda, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulunda, öğrencilere dağıtımı gerçekleştirilen Ömer Seyfettin hikayeleri Örnek numuneleri Atatürk ilkokulu öğretmenimiz Mustafa Gören'e ve Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunu kurum müdürü Duran Kuyucu'ya okul kütüphanesiyle buluşturması için hediye edilmiştir. "Vatan, al bayrağın dalgalandığı yer değil midir?" ifadelerini kullandı.

Editör: Alpaslan Körükcü