Nevşehir'de Cuma namazı kaçta? 13 Eylül) Nevşehir'de Cuma namazı kaçta? 13 Eylül)

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, yaptığı açıklamada birinci kafileye başkanlık yapan Hasan Fındıklı’ya, ikinci kafileye başkanlık yapan Memiş Bülbül’e, üçüncü kafileye başkanlık yapan Bülent Yalçın’a ve Balkan turlarına katılan eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

Balkan turundaki tarihi yerleri, doğal güzellikleri anbean TES Nevşehir Şubesi sosyal medya hesaplarından da aktaran Urgenç, “Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi olarak düzenlediğimiz “Ecdada Yolculuk Balkan Turu”nda 3.otobüsümüz Şube Başkan Yardımcımız Bülent Yalçın koordinesinde turunu tamamladı. Böylelikle 2023-2024 sosyal kültürel faaliyetlerimiz, kültürel turlarımız tamamlanmış oldu. Eylül ayında 2024-2025 faaliyet programımızı üyelerimiz ile paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Urgenç, “Kültür coğrafyamızda Balkan’ı Tuna’yı, Bosna’yı, arayalım temasıyla başlattığımız gezilerimizde Ecdada Yolculuk Balkan Turu’na katılan üyelerimiz Selanik’te Atatürk Evinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunun hayatına ortak oldular. Meslektaşlarımla görüştüğümde Selanik’te O evi görmek değil Atatürk’ün o evde doğduğunu hissetmekti beni heyecanlandıran. Atatürk bu odada dünyaya gözlerini açtı, İstanbul’da kapadı.” yazısını okuduğumda gözyaşlarıma hâkim olamadım ifadesi gerçekten yaşadığımız duygu yoğunluğunun yansımasıdır. Atatürk Türk Milletinin üzerine bir kurtarıcı olarak bir güneş gibi doğmuştu.” dedi.

Editör: Alpaslan Körükcü