Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayan ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kendilerine Rektörlük görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yönetim olarak yürüttükleri sendikal faaliyetlere de değinen Başkan Yalçın, NEVÜ yönetiminin üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük haklarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik yürüttüğü adaletli ve liyakat temelli çalışmalarının da memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Kamu yararına yönelik faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ile iş birliğini önemsediklerini belirten Rektör Aktekin ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Yalçın ve yönetimine teşekkür etti.

NEVÜ’lü 6 bilim insanı ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı’ seçildi NEVÜ’lü 6 bilim insanı ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı’ seçildi

Aktekin ayrıca ilgili yasa ve mevzuatlar doğrultusunda üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük haklarını korumakla birlikte kendilerinin haklı taleplerini de karşılamaya önem verdiklerini belirtti.

Editör: Alpaslan Körükcü