Bekdik Mahallesinde sorunlar gideriliyor Bekdik Mahallesinde sorunlar gideriliyor

Fuarda savunma sanayi ve havacılık sektöründeki en son gelişmeleri inceleyen heyet, çeşitli firmalarla işbirliği fırsatları üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş başkanlığında yapılan ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman ve Yönetim Kurulu ve Üyeleri Samet Kafalı, Abdullah Kahveci, Hurşit Şimşek, Fatih Altuntakan, Mehmet Kır, Durmuş Ertuğrul, Murat Güney ve Ozan Güney katıldı.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, fuarın ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin savunma sanayisinde son yıllarda yakaladığı ivmeyi yakından görme fırsatı bulduklarını belirterek, "Bu alanda iş dünyamızın da aktif rol oynaması için gerekli adımları atıyoruz. SAHA EXPO 2024'teki temaslarımız sonucunda, üyelerimiz savunma sanayi yedek parça üretimi konusunda yeni işbirlikleri görüşmelerini sürdürecektir" dedi.

Fuarda gerçekleştirilen ikili görüşmelerin, Nevşehirli sanayicilerin savunma sanayine entegrasyonunu hızlandırması bekleniyor. NESİAD üyeleri, yeni projeler ve iş fırsatları ile şehirlerinin üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor.

Editör: Alpaslan Körükcü