Kozaklı

Kozaklı'da muhtarlarla toplantı yapıldı

Kozaklı'daki 27 köy, 10 mahalle muhtarı, encümen azaları, kurum amirleri, üniversite yetkilileri, İGM üyeleri, belediye başkanı ve kaymakamın katılımıyla toplantı yapıldı.

Kozaklı'nın meselelerinin masaya yatırıldığı toplantıda muhtarlar taleplerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, suyun son hali hakkında bilgi verdi. İGM üyeleri ve kurum amirleri de toplantıda söz aldı.

Çağşak muhtarı Mesut Çetin ve Akpınar muhtarı Minnet Abdioğlu, köylerine yaptıkları hizmeti özetleyen birer sunum gerçekleştirdi.

Kaymakam Yasin Gürkan, katılımcı heyete teşekkür ederek, Kozaklı'ya bu sene valilik kanalıyla takriben 50 km yol yapıldığını, bu yolların muhafaza edilmesi gerektiğini içeren talimat geldiğini ve taşımacılıkta buna dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gürkan, önümüzdeki hafta çarşamba günü öğle vakti Gençlik Merkezi açılışı olacağını, bu açılışa Dr. Doğan Birgül ve eşi Dr. İsmet Birgül ile devlet büyüklerinin geleceğini bildirerek, yemekli olacak bu açılışa bütün hemşerilerini davet etti.

Ayrıca Mevlid Kandili dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Üniversitesine gelecek olan Dr. Adem Saraç'ın cumartesi günü saat 13.30'da Kozaklı Merkez Camii altındaki Gençlik Merkezinde "Peygamberimiz (SAV) ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans vereceğini, bu programa da bütün hemşerilerinin davetli olduğunu ifade etti.