Sarıhıdır’da yangın bahçeyi küle çevirdi Sarıhıdır’da yangın bahçeyi küle çevirdi

61. Ulusal 35. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katılmak üzere Nevşehir’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ürgüp'te konakladı.

Hacı Bektaşî- Veli Anma etkinliklerinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İmamoğlu Ürgüp Belediyesi Meclis toplantı salonunda yaptığı konuşmada: " Bu gelişimde Ürgüp'te konaklayınca bu sabah belediye başkanımıza uğrayıp ondan sonra bölgeden ayrılmayı planladık. Programda olmamasına rağmen Pazar gününün bu vaktini bizlere ayırdığınız için teşekkür ediyorum."

İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ürgüp'ün bu dönem çok yarışmacı bir seçimle bize geçmesinden çok mutlu olduk. Belediye Başkanımıza, meclis üyelerine, yöneticilerine tüm heyetine başarılar diliyorum. Çok başarılı olmamız gereken bir dönemde görev yapıyoruz. İstanbul ile Ürgüp arasında sorumluluk duygusu açısından bir fark yok. Ürgüp'te yapılan çok başarılı hamleler bizlere çok büyük motivasyon sağlar. Ürgüp'te Belediye Başkanımızın ortaya koyacağı başarılı performans bizler için çok kıymetli."

Başta İstanbul olmak üzere titiz bir yönetim biçimi ortaya koyma gayretinde olduklarına vurgu yapan İmamoğlu, " Milletin malını koruduğumuzu, milletin hayatını güzelleştirdiğimizi, millete ait olan bir işi bize emanet ettiğini bilen yöneticileriz. Oturduğumuz koltuğun geçici; bize emanet edilmiş kutsal bir görev olduğunu hissederek yapan bir anlayışa sahibiz." dedi.

Ziyarete CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş da eşlik etti.

Kalabalık bir Ürgüplü heyet ve Belediye Meclis Üyeleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve beraberindekileri karşılayan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Ürgüp Belediyemizde ağırladık. Güzel dilekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yine bekliyoruz." dedi.

Editör: Alpaslan Körükcü