61. Ulusal, 35. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla yapıldı.

Kent meydanındaki etkinliklere CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılağıl İlkokulu tamamlandı Kızılağıl İlkokulu tamamlandı

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İstiklal Marşı’nı tüm protokol ve katılıcılar hep bir ağızdan okurken Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’in okumaması dikkat çekti.

Hemen yanında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstiklal Marşı’nı okurken Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’in neden okumadığı merak konusu oldu.

Siyasi bir söylemi temsil etmeyen, aksine milletimizin bağımsızlık aşkını, Kurtuluş Savaşı esnasında imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığı, azim ve fedakarlıkla verdiği kurtuluş mücadelesini temsil eden ve sembolü olan İstiklal Marşı’nı Belediye Başkanı Ali Kaim’in neden okumadığı bilinmiyor?

Başkan Kaim’den açıklama bekleniyor.

Editör: Alpaslan Körükcü