Nevşehir'de bugün hava nasıl? (10 Eylül 2024) Nevşehir'de bugün hava nasıl? (10 Eylül 2024)

Göreme Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kasabanın belirli noktalarında ücretsiz ve güvenilir kablosuz internet hizmeti sunuldu.

Konuyla ilgili konuşan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve tatil için beldemizi tercih eden misafirlerimize daha konforlu bir hizmet sunabilmek amacıyla kasabamızda belirlemiş olduğumuz beş ayrı noktada ücretsiz internet hizmetini sizlere sunmuş bulunuyoruz.” dedi.

Eren, “Belediye önü, Terminal, Müze Caddesi, Belediye Caddesi ve Hakkı Paşa Meydanı olmak üzere 5 farklı noktada hizmete aldığımız wi-fi hizmetinden faydalanmak için vatandaşlarımızın cep telefon numaraları ile sisteme kayıt olup kısa mesaj olarak gelen şifre ile kimlik doğrulaması yapmaları yeterli olacaktır. Söz verdiğimiz gibi hizmete aldığımız ücretsiz wi-fi noktalarını ilerleyen zamanlarda daha da genişleterek hizmet kalitemizi yükselteceğiz. Ücretsiz wi-fi hizmeti Göreme'mize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Editör: Alpaslan Körükcü