Siyaset

Başkan Çekiç bu kez eski başkana ateş püskürdü

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, bu kez eski başkan Halit Elma’ya ateş püskürdü.

Nevşehir siyasetinde Kaymaklı kasabasında bulunan Kurşunlu Cami tartışması sürüyor.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, eski Belediye Başkanı Halit Elma’ya sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

“UTANMA OLMALI”

Elma’yı insanları ayrıştırmakla suçlayan Çekiç, sert ifadeler kullanarak, “Ayıp denen, utanma denen bir şey olmalı insanda.” ifadelerini kullandı.

Halit Elma’yı Milletvekili ile poz verip milleti kandırmakla suçlayan Başkan Çekiç, “Hala kaybetmiş gitmiş MHP’li Pozantı Belediyesinde çalışırken bu milleti yaptığın entrikalarla ayrıştırmaya çalışmak senin öz işin galiba. Sen Vakıflar Bölge Müdürü Murat beyi tanımadığın halde bir vekil danışmanının daveti ile cami programa alınalı 3 ay olduğu halde caminin yatırım programına alındığını duyup gelip sanki şahsının bir etkisi varmış gibi orda poz verip milleti kandırmaya çalışmak nasıl bir aymazlıktır. Vekil bey siz niye geldiniz Halit bey dediğinde aman vekilim buraya kadar geldim şimdi gidersem madara olurum burada bulunayım sizinle bir poz verelim demek senin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor zaten camiinin yapımında.” diye konuştu.

“ASLİ GÖREVİN KAYMAKLIYI KUTUPLAŞTIRMA”

Eski Başkan Elma’yı Kaymaklı halkını kutuplaştırmakla suçlayan Başkan Çekiç, şunları söyledi: “Bu entrikalar ile sen hem vekilleri zor durumda bırakıyor hem de asli görevin olan Kaymaklıyı ayrıştırıp kutuplaştırma işini gayet iyi yapıyorsun. 10 sene başkan olarak ekmeğini yediğin bu milleti bu durumlara sokmak da tam senin gibi birine yakışacak hareket tebrikler. Lütfen şu ellerini artık çek bu milletin üzerinden Halit Beyy.”